Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Luciano Moggi: ”Utan Zlatan har Milan ingenting”

Juventus förra skandalboss Luciano Moggi ger Milan och derbyt en känga. Två lag i dålig form och utan Zlatan kan inte Milan vinna, hävdar Ibras gamla chef till Fotbollskanalens utsända.


- Milan utan Zlatan det är som ett lag utan en personlighet. Men jag tror att han är bitter för att det inte blir fler mål, sa Moggi inför derbyt.

Enligt honom hänger Milans ligaframgångar helt på svensken. Ibra är skillnaden mellan framgång och nederlag. Moggi anser att de rödsvarta faller samman utan sin största.

- Utan Ibrahimovic rasar deras spel i hop, mittfältet blir förutsägbart. Det har visat sig i matchen mot Palermo att de har stora problem och får inte i gång något utan honom, säger Moggi.

Han kan inte sluta hylla Zlatan trots att han stack till Inter när Moggi åkte fast i Calciopoli. Moggis rykte är för alltid nedsvärtat, men han kan ändå inte sluta lägga sig i.

- Zlatan kan göra allt på egen hand. Titta i Milan hur han kämpar i straffområdet och hans kamp ger de andra lägen. När han är borta försvinner det.

Moggi tror att det svider i Zlatan att han inte får göra fler mål i Milan. Förr har han varit skyttekung, nu får han ta hela ansvaret för hela lagets målskörd.

- Genom sitt spel så lägger han upp bollen för andra och gör väldigt många assists. Men jag tror att han är lite bitter för att det inte blir fler egna mål.

Milans chans är att ärkerivalerna Inter är på dekis. Moggi förutspår att Leonardos lag närmar sig en dipp.

- Det är två lag som inte är i någon bra form.

Francesco Specchia
Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-29 kl 17:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons