Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Mancini slår tillbaka mot Moratti: Inte för försiktiga

Förhållandet mellan Inters manager Roberto Mancini och klubbens ordförande Massimoo Moratti verkar ha sett bättre dagar.
- Alla får tycka vad de vill, säger Mancini efter att Moratti kritiserat lagets insats mot Milan i helgen.

I dag träffade Inters manager pressen inför onsdagens cupsemifinal mot Lazio. Men det handlade mer om söndagens förlustmatch mot Milan med 2-1 - och att klubbens president Massimo Moratti kritiserade laget efter matchen.

Italiensk media i allmänhet anar ju att Mancinis dagar är räknade i klubben. Och efter att Moratti sagt att Inter spelat alltför försiktigt och fegt så ökade spekulationerna.

- Jag håller inte med Moratti, förklarade Mancini i dag.

- Det finns ingen anledning att säga att vi spelade utan mod eftersom vi aldrig spelar för att få oavgjort i ett derby eller i någon annan match heller för den delen.

- Alla får tycka vad de vill, men så fort ett lag förlorar så jagar man en syndabock vilket allt som oftast blir tränaren.

- Om Moratti såg det på det sättet så är det hans fria vilja att göra det. Men jag håller inte med. I vilket fall som helst är det inget problem.

Mancini fick även den inte alltfäör originella frågan om han trodde att han skulle bli kvar i klubben.

- Ni ställer alltid den frågan. Jag har ett kontrakt med Inter de närmaste tre åren och det är allt jag kan säga. Vad mer ska jag tillägga?

Inter fick 0-0 i hemmamötet i cupsemifinalen.

Mancini räknar inte med Zlatan: Vet inte hur det blir

Publicerad 2008-05-07 kl 00:09
Annons
Annons
Annons