POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Mancini slår tillbaka mot Moratti: Inte för försiktiga

Förhållandet mellan Inters manager Roberto Mancini och klubbens ordförande Massimoo Moratti verkar ha sett bättre dagar.
- Alla får tycka vad de vill, säger Mancini efter att Moratti kritiserat lagets insats mot Milan i helgen.

I dag träffade Inters manager pressen inför onsdagens cupsemifinal mot Lazio. Men det handlade mer om söndagens förlustmatch mot Milan med 2-1 - och att klubbens president Massimo Moratti kritiserade laget efter matchen.

Italiensk media i allmänhet anar ju att Mancinis dagar är räknade i klubben. Och efter att Moratti sagt att Inter spelat alltför försiktigt och fegt så ökade spekulationerna.

- Jag håller inte med Moratti, förklarade Mancini i dag.

- Det finns ingen anledning att säga att vi spelade utan mod eftersom vi aldrig spelar för att få oavgjort i ett derby eller i någon annan match heller för den delen.

- Alla får tycka vad de vill, men så fort ett lag förlorar så jagar man en syndabock vilket allt som oftast blir tränaren.

- Om Moratti såg det på det sättet så är det hans fria vilja att göra det. Men jag håller inte med. I vilket fall som helst är det inget problem.

Mancini fick även den inte alltfäör originella frågan om han trodde att han skulle bli kvar i klubben.

- Ni ställer alltid den frågan. Jag har ett kontrakt med Inter de närmaste tre åren och det är allt jag kan säga. Vad mer ska jag tillägga?

Inter fick 0-0 i hemmamötet i cupsemifinalen.

Mancini räknar inte med Zlatan: Vet inte hur det blir

Publicerad 2008-05-07 kl 00:09
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå