Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Milan bossen: Ångrar att jag inte köpte Ibra

Italien

Milans vice president Adriano Galliani säger att det enda han ångrar är att han inte köpte Zlatan Ibrahimovic när han hade chansen 2006.

§Adriano Galliani skulle gärna ha sett Zlatan Ibrahimovic i sitt Milan. När vice presidenten fick frågan om han ångrade att han sålde Alberto Gilardino, som nu gör succé i Fiorentina, svarade han lite överraskande:

- Nej, jag ångrar bara en sak och det är Ibrahimovic. 2006 var han vår, vi kunde ha köpt honom, men vi visste inte om vi skulle få spela Champions League så affären sprack, säger han till italiensk press.

Han fick också frågan om Yoann Gorcouff som lånats ut till Bordeaux med köpoption och har spelat bra i den franska klubben.

- Vi tror inte att Bordeaux behåller honom eftersom de måste betala 147 miljoner och det är mycket pengar. Men Gorcouff måste också förstå att om han kommer tillbaka till Milan måste han konkurrera med minst tre, fyra mittfältare.

ANNONS
Publicerad 2008-10-14 kl 23:11
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto