Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milan: "Kaka-affären står stilla"

Foto: Scanpix

Kaká

Milan vill värva Kaka – men förhandlingarna tycks ha strandat.
- För närvarande är affären satt på standby, säger sportchefen Ariedo Braida.

Real Madrids brasse har legendstatus på San Siro efter sina sju säsonger där före flytten till Spanien. Nu försöker Milan att köpa tillbaka honom, men utan större lycka för tillfället. Dels har José Mourinho öppet deklarerat att han vill behålla mittfältaren och dels kan ekonomiska hinder komma i vägen för en deal.

- Kaka-situationen står stilla, i standby-läge. Vi funderar på hur vi kan lösa frågan om hans löneanspråk. Vi skulle gärna ta hit honom, han är en person alla tycker om och som har satt ett djupt avtryck i vår historia, säger Milans sportchef Ariedo Braida till Gazzetta dello Sport.

Samtidigt jagar man även Montpelliers back Mapou Yanga-Mbiwa, trots att fransmännens president Louis Nicollin hävdat att man i så fall får lägga fram hela beloppet (omkring 380 miljoner kronor) som försäljningen av Thiago Silva inbringade.

- Vi är fortfarande intresserade av Yanga-Mbiwa även om förhandlingarna stannat av lite. Vi blev inte upprörda över Nicollins kommentarer, sådant hör till spelets regler, säger Braida.

Publicerad 2012-08-03 kl 20:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons