Italien

Milan-Napoli 1-1
0-1, 13', Campagnaro; 1-1, 26', Inzaghi

Efter Inters oavgjorda match mot Palermo dagen före, hade Milan på söndagen chansen att ta över serieledningen i Serie A. Man tog den inte.

Hemma på San Siro blev det bara 1—1 mot Napoli och därmed missade man möjligheten att för första gången den här säsongen vara tabelletta. Milans högerback Massimo Oddo krockade med egna målvakten Christian Abbiati i den första halvleken, och Napolis försvarare Hugo Campagnaro kunde enkelt rulla in 1—0. En poäng räddades i alla fall av anfallaren Filippo Inzaghi som nickade in kvittering i den 26:e minuten.

Inter leder ligan, en poäng före Milan och fyra före Roma.

Albin Ekdals Siena tog en viktig 1—0-seger hemma mot Bologna, men ligger fortsatt under nedflyttningsstrecket på 25 poäng och med fyra upp till säker mark.

Publicerad 2010-03-21 kl 17:21