Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Milan slår tillbaka mot Gazzettan: "Dialogen med Leão fortsätter"

Serie A

Gazzetta dello Sport har uppgifter på att Milans kontraktssamtal med Leão har brutit samman.
Det slår nu Milan tillbaka emot.
"Den journalistiska berättelsen om en påstådd frost mellan parterna är inte bara totalt ogrundad utan också skadlig för klubben", skriver klubben på Twitter.

0:54
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Rafael Leaos mål i Milan-tröjan i spelaren ovan.

La Gazzetta dello Sport publicerade under tisdagen uppgifter kring att Milan och storstjärnan Rafael Leão avslutat sina samtal för ett nytt kontrakt då relationen mellan spelaren och klubben är frostig. 

Det slår nu AC Milan tillbaka emot med eftertryck: 

"När det gäller artikeln som publicerats i dag av tidningen La Gazzetta dello Sport med titeln: 'Leão Milan rottura totale' vill AC Milan förtydliga att förhandlingarna med Rafael Leão inte har avbrutits", skriver klubben i ett inlägg på Twitter och fortsätter: 

"Den journalistiska berättelsen om en påstådd frost mellan parterna är inte bara totalt ogrundad utan också skadlig för klubben och spelaren. Faktum är att AC Milan fortsätter dialogen med Leão och hans agent i en professionell atmosfär."

ANNONS

Även Rafael Leão själv gick ut på sociala medier och tackade transferjournalisten Fabrizio Romano som delade Milans uttalande.

Portugisens kontrakt med Milan går ut sommaren 2024 och flera storklubbarna lär hålla ett öga på utvecklingen av Milans samtal kring kontraktsförlängning. 

Manchester City och Arsenal har tidigare uppgetts vara intresserade av att värva Leão.

Publicerad 2023-01-31 kl 16:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto