Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
28v

Milan-stjärnan efter tuffa säsongen: "Saknar stranden"

Foto: Bildbyrån.

André Silva värvades i fjol in som ett profilerat namn till Milan.
Det blev ingen direkt succé - två mål på 24 matcher i Serie A. 
- Det största problemet var att anpassa sig till en ny livsstil, säger anfallaren till Milans officiella tidning Forza Milan enligt Football Italia. 

Milan rustade inför den gångna säsongen för att ta en Champions League-plats. Ett av namnen som klubben värvade in var den portugisiske anfallaren André Silva, 22, från Porto för vad som uppgavs vara runt 38 miljoner euro. Det blev dock inte riktigt som varken Silva eller klubben tänka sig under hans första säsong i Italien. 

Silva stod under den gångna säsongen för två mål på 24 matcher i Serie A och åtta mål på 14 framträdanden för klubben i Europa League. Han var ofta avbytare i ligan. 

- Jag vet att jag måste förbättra mig på många områden till exempel min vänsterfot, mina dribblingar och mina avslut på mål. Det största problemet är kanske att jag tänker för mycket på mitt arbete och inte vilar ordentligt. Om jag har ett mål, så jagar jag det och tänker inte på något annat, säger han till klubbens officiella tidning Forza Milan enligt Football Italia. 

Han berättar vidare i artikeln att han saknar sin familj och livet i Portugal. 

- Det är första gången som jag har bott borta från mitt hem, min familj och stranden. Jag är van vid att andas in havsluft, säger han. 

- Jag brukade ofta ta en promenad eller ta min cykel vid havet, men saker och ting förändras och jag måste se framåt. Jag saknar min familj, som är väldigt stor eftersom att jag växte upp med mina föräldrar, min bror och mina kusiner. Det är en familj som är väldigt nära varandra. Vi träffades alltid på söndagar, fortsätter han. 

Silva har kontrakt med Milan fram till den sista juni 2022. 

Publicerad 2018-05-26 kl 17:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons