Milan till kvartsfinal - Zlatan på bänken hela matchen

Coppa Italia

Milan är vidare till kvartsfinal i italienska cupen.
SPAL besegrades under onsdagen i en match där Zlatan Ibrahimovic fick följa mötet från bänken.

San Siro bjöd under onsdagskvällen på åttondelsfinal i den italienska cupen när Milan tog emot SPAL. Zlatan Ibrahimovic - som startade i ligamatchen senast - fick inleda mötet på bänken. Med från start fanns däremot det danska nyförvärvet Simon Kjaer.

Hemmalaget började bäst och tog också ledningen efter 22 minuters spel genom Krzysztof Piatek. Strax innan paus ökade Milan på ledningen till 2-0 genom Samu Castillejo.

SPAL hade inte mycket att säga till om inledningsvis av den andra halvleken heller. 20 minuter in kom nämligen 3-0 för hemmalaget - efter ett hårt, pressat skott utanför straffområdet från Theo Hernandez.

Hernandez mål blev även matchens sista. Zlatan Ibrahimovic satt på bänken under hela matchen. I kvartsfinal ställs Milan nu mot Torino.

Publicerad 2020-01-15 kl 20:00