Matchen slutade 3-1 till Milano-laget.

4:24

Avbryt
Försök igen

Theo Hernandez satte det första målet strax innan paus när han tråcklade sig förbi på vänsterkanten och snubblade in 1-0 – en aktion som Zlatan Ibrahimovic inte var sen att applådera från läktaren.

Tvåan kom tidigt i den andra halvleken när Veonas polske mittback Pawel Dawidowicz slarvade med bollen som togs om hand om av Noah Okafor.

Schweizarens avslut räddades, men returen gick rakt ut till Christian Pulisic som enkelt kunde stöta in bollen i ett tomt mål.

Verona fick in en reducering, men matchen dog med drygt tio minuter kvar av ordinarie tid när Samuel Chukwueze drog på från distans och skickade in 3-1 till Milan.

Milan är nu tvåa i Serie A, tre poäng före Juventus som kryssade mot Genoa.

Inter leder fortsatt överlägset. De möter sjuan Napoli med avspark 20.45 i kväll.

Se samtliga matcher från Serie A på TV4 Play.

Publicerad 2024-03-17 kl 17:00