Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milan-tränarens utbrott: "De sa att vi var döda och hade redan förberett vår begravning"

Seger mot Chievo.
Ändå rasade Milantränaren Massimiliano Allegri mot media.
– De sa att vi var döda och hade redan förberett vår begravning, men nu visade vi att vi lever, sade han.

Milan besegrade Chievo med 1-0 och nu märks det att ligan är inne på upploppet. Efter matchen gick lagets tränare Massimiliano Allegri till attack mot media.

– Kritiken mot Milan har varit orimlig. Alla har väntat på vårt fall, men som tur var reste vi oss igen. När vi ledde med fyra poäng så var det en kampanj i media mot oss – alla ville att vi skulle förlora. Även när vi var fyra poäng före (Juventus) var det en mediekampanj mot oss, då alla ville se oss förlora. I kväll var killarna förmögna att hålla scudetto-jakten vid liv. Media sa att vi var döda och de hade redan förberett vår begravning, men nu visade vi att vi lever.

Allegri fortsatte att vissa sitt missnöje över hur pressen gått för hårt åt hans lag.

- Vad som har gjort mig mest besviken är att under den här perioden så har vi slagits med Juventus om titeln, men folk verkar tro att de (Juventus) gör någonting extraordinärt – samtidigt som vi borde kastas i soptunnan.

– Vi har haft så många skador och spelat fler matcher än Juventus. Jag kan verkligen inte begära mer än så här av mina spelare.

Allegri var dock glad över att ha tagit hem tre väldigt viktiga poäng.

– Kvällens match var extremt viktig. Vi spelade inte bra, men om vi inte hade vunnit hade vi definitivt varit borta från scudetto-striden. Vi tog hem ett avgörande resultat trots avsaknaden av flera spelare. Vi startade med en 19-åring (Mattia De Sciglio) och såg Rodney Strasser, Gennaro Gattuso och Mario Yepes göra comeback, säger Allegri enligt Football Italia.

Publicerad 2012-04-11 kl 08:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons