Milan vann - efter anfallarens succéinhopp

Serie A

En minut och en bollkontakt.
Det var det enda Luka Jovic behövde för att fixa segern för Milan borta mot Frosinone.
Matchen slutade 3-2 till gästerna.

3:20

Avbryt
Försök igen

Milan vann en svängig match mot Frosinone.

Laget tog ledningen efter en karaktäristisk nick från Olivier Giroud i den första halvleken, men slappnade av och släppte upp hemmalaget till både 1-1 och 1-2.

Matteo Gabbia kvitterade sedan till 2-2, men Milan gick för tre poäng och satte in serbiske anfallaren Luka Jovic med tio minuter kvar av ordinarie tid.

Det skulle visa sig bli ett succédrag.

Bara minuten senare var Jovic framme och stötte in segermålet med sin första bollkontakt i matchen.

De tre poängen innebär att Milan nu har fyra pinnar upp till serietvåan Juventus, som dock har spelat en match mindre.