Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Milanvecka i TV4-kanalerna – derbyt avslutar

TV4 bjuder på en stor dos Milan – tre matcher där avslutningen är glödheta derbyt mot Inter.

Snacket om Serie A-s död är överdrivet – ligan som dömts ut av många är hetare än någonsin och de kommande veckorna bjuder på flera godbitar som du inte får missa om du gillar fotboll.
- Det är mycket glädjande att se att intresset för Serie A ökar i Sverige. Till exempel är tittarsnittet för Serie A-matcher denna höst bättre än tittarsnittet för La Liga var förra hösten, säger TV4:s fotbollschef Emir Osmanbegovic.

Med start den 7 november så drar TV4 igång en riktig Milanvecka. Zlatan och hans lagkamrater dyker upp tre gånger på sju dagar och gästspelar till och med i ”stora” TV4 på söndagen den 7 november. Veckan senare gör Milan upp med Inter om vem som är bäst i stan.
- Det blir en fantastisk Milan-vecka som kröns med ”Derby della Madonnina”, där Zlatan möter sitt gamla lag Inter i ett av Europas hetaste derbyn, säger Emir Osmanbegovic.

På helgerna dyker så klart Jesper Hussfelt och hans följeslagare Simon Bank och Marcus Birro upp i TV4 Sports Serie A-satsning Club Calcio där man summerar och analyserar det som sker i Italien. Och på fotbollskanalen.se har Serie A-oraklet Lorenzo Medici full koll på Serie A-lagen och deras förehavanden.

Milanveckan:
7 november: 15:00 Bari – Milan TV4
10 november 20:45 Milan – Palermo TV4 Sport
14 november 20:45 Inter – Milan TV4 Sport

Men dessförinnan kan du dessutom se Milan möta Juventus på lördag i TV4 Sport med avspark 20.45.

fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-10-28 kl 15:43
Annons
Annons
Annons