Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mourinho avslöjar - Arnautovic otroliga utspel: "Jag är bättre än alla"

Serie A

Jose Mourinho tränade en 18-årig Marko Arnautovic i Inter.
Nu berättar han om deras första möte - där österrikaren visade upp ett otroligt självförtroende.
- Ibrahimovic, Adriano, Crespo och Cruz, och Marko säger att han är bättre än alla, säger Mourinho skrattandes i Talksport.

1:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Arnautovic mål från EM-premiären mot Nordmakedonien.

Österrikes Marko Arnautovic har hamnat i händelsernas centrum under EM. Dels för sitt mål i premiären mot Nordmakedonien men framförallt för den efterföljande målgesten mot Ezgjan Alioski. Det är oklart vad som sades, men Nordmakedonien anser att det rörde sig om diskrimineringar av nationalistisk art. För det stängde Uefa av Arnautovic i en match.

Mot Ukraina var han tillbaka, när Österrike säkrade avancemang till åttondelsfinal. Då gick anfallaren av planen mållös. Nu berättar Jose Mourinho om en incident säsongen 2009/2010 - när han tränade Inter och klubben hade lånat in Arnautovic från Twente.

ANNONS

- När min tekniske direktör Marko Branca kom med honom till första träningen och de stannade vid sidlinjen... Det var mitt i träningen men jag bestämde för att gå dit och hälsa. Vid den tidpunkten var mina anfallare Ibrahimovic, Adriano, Hernan Crespo och Julio Cruz, säger han i Talksport och fortsätter:

- Jag gick dit och vi skakade hand och pratade lite. Sedan sa han till mig: "Mister, jag är bättre än alla dem". Ibrahimovic, Adriano, Crespo och Cruz, och Marko vid 18 års ålder säger att han är bättre än alla. Men det är Marko - en kille med otroligt självförtroende, säger Mourinho skrattandes.

Den ettåriga sejouren i Inter blev trots det ingen succé. Arnautovic stannade på tre Serie A-matcher och en match i klubbens Primavera-lag. I nuläget tillhör han kinesiska Shanghai Port.

Publicerad 2021-06-22 kl 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto