POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Mourinho: Jag skriver på för Inter på måndag

Zlatan Ibrahimovic kan få ny tränare. Enligt Gazetta dello Sport har Jose Mourinho sagt att han ska skriva på som ny tränare på måndag.

Mourinho ska ha givit beskedet i ett sms till Michael Essien, som han tränade i Chelsea enligt den italienska tidningen.

Den förre Chelsea-managern har kopplats samman med klubben sedan Roberto Mancini sa att han skulle sluta för att sedan ändra sig, tidigare i våras.

Fortfarande spekuleras kring Mancinis framtid i klubben och det lär inte minska nu efter att tidningens påstående att Mourinho skickat sitt sms efter Champions Leaguefinalen i onsdags.

”Michael, ni har alla varit stora spelare oavsett förlusten mot Manchester United. På måndag skriver jag på för Inter och jag hoppas att du en dag kommer till Inter”, skall Mourinho ha skrivit till Essien.

Det kan tyckas som Mourinho tar med sig halva Chelseas trupp om han går till Inter eftersom även Frank Lampard och Didier Drogba ryktas vara på väg dit.

Mancini har i sin tur sagts vara på väg i motsatt riktning. Chelsea nämns men även posten som Svennis efterträdare i Manchester City.

Publicerad 2008-05-24 kl 17:13
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå