Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Mourinho till attack mot Milan: -Inzaghi borde blivit utvisad!

FLORENS. José Mourinho har tröttnat på derbysnacket.
-Ancelotti är ju den ende som tycker att målet inte borde ha godkänts, säger Intertränaren.

Det är vår i Milano men också spända nerver och en hel del pajkastning. På eftermiddagens presskonferens, där Mourinho mötte de italienska och brittiska journalisterna inför morgondagens stormatch på San Siro, började han med att bekräfta att både Adriano och Zlatan spelar från start.

Sen blev det också en del derbysnack och “Mou” sparade inte på krutet:
-Ancelotti är den ende som inte tycker att Adrianos mål i derbyt var regelrätt. Men han kanske också borde prata om att Milan vann höstens derby tack vare ett offsidemål av Kaká...Och för tjugofyra timmar sedan gjorde Seedorf ett mål som borde underkänts. Det är tur att Allegri (Cagliaris tränare) inte är så stor i munnen som jag och Ancelotti för då hade det idag snackats om just det där målet och om Inzaghi som borde få tre matchers avstängning...

Men Mourinho nöjer sig inte med detta.
-Det finns mycket annat att snacka om också. Som det där röda kortet som Ambrosini skulle haft i matchen mot oss men aldrig fick...Vi var på väg att vinna derbyt med tre eller fyra noll och om nu Milan lyckades få resultatet till 1-2 så betyder det att de hade tur. Men stora lag har tur.

Ola Wiklander

Publicerad 2009-02-23 kl 18:32