Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Napoli-bossens öppna brev till Higuain: "Falsk"

Foto: SCANPIX

Ordkriget efter Higuaíns övergång till Juventus tilltar. Gonzalos bror varnar Aurelio De Laurentiis för krig, men Napoliägaren svarar med hela arsenalen.

I ett öppet brev i fem punkter tar han sig i dag an Gonzalo Higuaíns påstående i går om att argentinaren "inte kunde tillbringa en enda minut till" med De Laurentiis. I sin första punkt skriver De Laurentiis, som också har en bakgrund i filmindustrin:

"1. Om Herr Gonzalo Gerardo Higuaín nu var så frustrerad med min närvaro, så tog det honom åratal att komma på det. Antingen är han falsk eller en stor skådespelare. Men jag utesluter det sistnämnda då jag vet allt om skådespelare".

Därefter fortsätter De Laurentiis att kritisera både Gonzalo samt hans bror och agent Nicolas uppträdande, innan han avslutar med att spela på Napolifansens känslomässiga strängar.

"5. Att säga att hans flytt till en ny klubb är mitt fel, är respektlöst mot napolitanarna. Om Higuaín läst Neapels historia, så hade han upptäckt att staden var den enda att göra sig av med nazisterna redan innan amerikanerna anlände, de fann en stad som redan var fri. Dessa människor kan förråda dig om du inte har någon skam i kroppen, men försök inte lura dem".

Samtidigt har Nicolas Higuaín gett sin syn på den infekterade situationen. "Om De Laurentiis vill ha krig, så ska han få det".

Juventus värvade för ett par dagar sedan Gonzalo Higuaín från Napoli för motsvarande drygt 850 miljoner kronor. Redan i samband med att affären blev klar talade De Laurentiis om ett svek.

Var det rätt av Gonzalo Higuain att lämna Napoli?
  • Ja, varför är De Laurentiis ens upprörd?
  • Nej, han borde ha stannat i Napoli eller bytt till en klubb utanför Italien.
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-07-29 kl 15:21
ITALIEN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER