Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Ny streamingtjänst sänder alla matcher i La Liga och Serie A

La Liga

IMG förvärvade i fjol rättigheterna för La Liga och Serie A.
Nu kommer nya streamingtjänsten "Strive" sända alla matcher nästa säsong. 
- Vi ser att konsumenterna vill komma bort från breda och dyra sportpaket, säger Kristian Hysén, VD för IMG Nordic till Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån.

I sommar har Cristiano Ronaldo lämnat Real Madrid för Juventus och svenske landslagsmålvakten Robin Olsen anslutit till Roma för spel i Serie A. Den italienska ligan anses vara hetare än på många år, samtidigt som de spanska entusiasterna kan se fram emot en ny kamp mellan Atlético Madrid, Barcelona och Real Madrid i La Liga. 

Nu skriver Aftonbladet om var matcherna kommer att sändas nästa säsong - det blir via IMG:s nya streamingtjänst "Strive". IMG gjorde redan i fjol klart med rättigheterna för Serie A och La Liga och för tre år framåt, men kommer nu att sända samtliga matcher i ligorna själva via en ny streamingtjänst. 

Annons

- Vi ser att konsumenterna vill komma bort från breda och dyra sportpaket där man många gånger tvingas betala för mycket mer än just det som man är intresserad av. Nu sitter vi på två bra ligor och vi vill erbjuda en flexibel streamingtjänst till överkomligt pris till alla som gillar La Liga och Serie A, säger Kristian Hysén, VD för IMG Nordic till Aftonbladet. 

Enligt Aftonbladet behöver konsumenterna betala 79 kronor i månaden för att kunna ta del av alla matcher i den italienska och spanska ligan, samtidigt som matcherna till en början kommer att kommenteras av engelska kommentatorer, men i framtiden av svenska kommentatorer. 

- Vi börjar med engelska kommentatorer men kommer att addera lokal kommentering. Det blir svenska referenter på sikt, säger Hysén till tidningen.

Robin Olsens Roma premiärspelar den 19 augusti mot Torino i Serie A. 

Annons
Publicerad 2018-08-06 kl 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto