Serie A

Parma tog emot Cagliari under söndagseftermiddagen i ett svenskmöte.
Vinnare i den matchen blev Robin Olsen – matchen slutade 3-1 till gästerna.

Det bjöds på ett svenskmöte under söndagen när Parma tog emot Cagliari.

I hemmalaget fanns såväl Riccardo Gagliolo och Dejan Kulusevski med i startelvan och hos gästerna vaktade Robin Olsen målet.

Cagliari kunde ta ledningen i den 23:e minuten genom Luca Ceppitelli och Ceppitelli skulle hitta nätmaskorna en gång till innan första halvlek var slut.

Strax innan paus nådde mittbacken högst på Luca Cigarinis frispark och kunde knoppa in 2-0 till gästerna.

Parma tog sig in i matchen och kunde reducera efter knappa kvarten av andra halvlek. Ett inspel snett inåt bakåt gjorde att Antonio Barilla kunde skicka in reduceringen bakom Robin Olsen.

Giovanni Simeone utökade sedan Cagliaris ledning med sitt 3-1 mål när han tog med sig bollen från mittplan och behärskat prickade in gästernas tredje mål för dagen.

Segern var Cagliaris första poäng för säsongen och de har efter tre spelade omgångar nu lika många poäng som Parma.

Samtliga svenskar spelade hela matchen för sina lag.

Publicerad 2019-09-15 kl 17:45