POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Palermos ökände president sparkar sig själv?

Palermos hetlevrade president Maurizio Zamparini är ökänd för att sparka sina tränare. Nu är han på väg att sparka sig själv.

Palermo har startat säsongen uselt och nu tar presidenten Maurizio Zamparini på sig ansvaret för kräftgången. Till Gazzetta Dello Sport säger han att mycket av det negativa som hänt Palermo till stor del är hans fel.

Nu kan han komma att ta ett steg tillbaka och lämna över presidentposten till Pietro Lo Monaco. Troligen presenteras Lo Monaco idag vid en presskonferens klockan 14.00 och då lär det bli tydligare vilken roll Lo Monaco får.

Pietro Lo Monaco var länge sportdirektör för Catania men lämnade klubben efter förra säsongen efter ett bråk med presidenten Antonio Pulvirente. Meningen var att han skulle ta över som sportdirektör för Genoa i somras, men det varade bara i någon månad innan han kom på kant med president enrico Prezisosi. Nu verkar det som att han istället köper in sig på andelar i Palermo och får en viktig roll i klubben antingen som president eller vice-president.

Snurrigt? Välkomna till Italien.

Publicerad 2012-09-27 kl 14:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå