Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Petronella Ekroth återvänder till Italien - klar för Roma

Serie A

Petronella Ekroth återvänder till Italien.
Svenskan är klar för spel AS Roma.

Foto: Bildbyrån.

Den 30-åriga försvararen Petronella Ekroth lämnar Djurgården och återvänder till spel i Italien. På onsdagen låter den italienska serietrean meddela att Ekroth är klar. Hon har skrivit på ett kontrakt säsongen ut, utan option på förlängning, enligt Aftonbladet.

Ekroth gjorde under förra säsongen tolv matcher, varav nio var från start, i det Djurgården som med nöd och näppe räddade ett nytt kontrakt i damallsvenskan.

Ekroth har tidigare spelat i Juventus där hon var med och tog två titlar, men efter sejouren i Turin-klubben har hon berättat om att hon drabbades av utbrändhet.

- Det har varit det tuffaste året någonsin i mitt liv. Jag har nästan gråtit varje dag och ringt hem. Det är klart att det har hjälpt jättemycket, men man känner att man är en börda för sin familj för att det är så mycket. Jag bara gråter, det är så jobbigt och det enda jag vill är bara att jag vill åka därifrån, sa hon i podcasten Ofiltrerat

Annons
Publicerad 2020-01-08 kl 16:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto