POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Pirlo tror inte han lägger av efter kontraktet går ut 2016

Foto: Scanpix.

Han fyller 35 i maj och skrev nyss på ett kontrakt till 2016.
Då är Andrea Pirlo 37 – men han ser det inte som sitt sista kontrakt.
 – Jag har inte ens tänkt taken på att lägga av, säger mittfältaren till Gazzetta dello Sport.

När Andrea Pirlo inte fick nytt kontrakt med Milan 2011 trodde många att hans bästa dagar var över. Själv var på han inställd på att bevisa motsatsen.

Den eleganta mittfältaren signade ett kontrakt med Juventus och har visat att han håller hög internationell klass. Priser som Årets Spelare i Italien 2012 och 2013 och dessutom kom han med i Team of The Tournament i Confederations Cup 2013 är bekräftelser på det. 

När Pirlo nyss förlängde sitt kontrakt till 2016 var alla säkra på att det skulle bli Pirlos sista kontrakt. När kontraktstiden gått ut sommaren 2016 är italienaren 37 år.

– Jag har inte ens tänkt taken på att lägga av. Och det tänker jag inte göra heller, inte så länge jag har styrkan och lusten, säger han.

En stor dröm för Juventus och Andrea Pirlo är att spela Europa Leauge-final – på hemmaplan i Turin. Italienarna lottades mot Benfica i semifinalen.

– Vi har alltid velat gå långt i Europa League och spela finalen i Turin. Men Benfica har gjort det bra som kommit så här långt och har haft en bra säsong och kommer bra rustade.

Publicerad 2014-04-12 kl 13:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå