Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Podolski: "Allt som saknas är ett mål"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Lukas Podolski har haft en tuff inledning i Inter. I helgen bjöd tysken på en misslyckad hörna som fick de flesta att dra på smilbandet. Själv är han nöjd med sin prestation:
–Allt som saknas är ett mål, säger han till Sport1.

Trots att han fått utstå enorm kritik sedan flytten från Arsenal så är tysken nöjd med sin tid i Italien.

– Mina insatser så här långt har varit positiva. Allt som saknas är ett mål, och jag hoppas att det kommer snart, säger han till Sport1.

Roberto Mancini har själv varit ute och kritiserat anfallaren och sa efter helgens match mot Fiorentina att det var ett misstag att spela tysken. Podolski skulle dessutom ut och slå en hörna i helgen, men lyckades mer sparka på själva hörnflaggan än på bollen. Men Podolski slår nu ifrån sig av kritiken och menar att han behövt en anpassningstid för att komma igång.

– Jag har inga problem med att medier och andra personer kritiserar mig. Det viktiga är att veta om vad du behöver förbättra, och min första halva av säsongen i Arsenal var också väldigt svår, jag hittade ingen rytm i mitt spel.

– Det är inget som du bara kan slå på med en strömbrytare. I varje match jag spelar vill jag bidra med en bra insats och göra mål, det har bara inte hänt än, säger Lukas Podolski.

Publicerad 2015-03-03 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons