Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Pogba om framtiden: "United var min första familj"

Foto: TT

Efter alla rykten som omgärdat Paul Pogba uttalade sig den franska landslagsstjärnan om både Juventus, Man United och Real Madrid under en ESPN-gala.
- Jag vet inte vad som kommer att hända, sa Pogba.

Juventus kämpar för att behålla honom - eller för att få maximala möjliga ekonomiska utdelning vid en försäljning. Manchester United och Real Madrid rapporteras vara de mest intresserade klubbarna.

Ryktena om en återkomst i just Manchester United - som Paul Pogba lämnade 2012 - växer sig starkare för var dag som går och när Paul Pogba i går besökte en ESPN-gala i Los Angeles uttalade han sig om sin framtid. TV-kanalen gav Pogba tre olika tröjor, en United-tröja, en Juventus-tröja och en Real-tröja och bad honom berätta vad klubbarna betyder för honom.

- Juventus är mitt lag, min familj, där jag spelar och är lycklig, sa Pogba om sin nuvarande klubb innan han visades en Real-tröja.

- Det är Vita huset, de vann Champions League denna säsongen. Det är en fantastisk klubb, sa Pogba om den spanska jätten och fortsatte med att hylla Ronaldo som den som förtjänar nästa Ballon d'Or.

Slutligen tog ESPN-programledarna fram en Manchester United-tröja.

- Manchester United var min första familj. Om Mourinho ringer mig? Jag vet inte, just nu är jag en Juve-spelare och är lycklig. Jag vet inte vad som kommer att hända, sa Pogba.

Omröstning
Var vill du se Pogba spela nästa säsong?
  • Juventus
  • Real Madrid
  • Manchester United
  • Annan klubb
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-07-14 kl 13:46
ITALIEN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER