Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Presidentens attack mot domaren: "Skandalöst inkompetent"

Foto: Scanpix

Palermos president Maurizio Zamparini var långt från nöjd med domare Michael Fabbri efter dagens 0-2-förlust mot Sampdoria.
"Skandalöst inkompetent" skrev han i ett officiellt uttalande på klubbens hemsida.

Sågningar av domarinsatser under intervjuer direkt efter slutsignaler där känslorna bubblar har vi sett många gånger. Palermos president Maurizio Zamparini slår ändå något slags rekord idag då han upprört gick ut på klubbens hemsida och sågade domaren Michael Fabbri längs fotknölarna.

Presidenten ansåg att den italienska domaren gjort ett riktigt dåligt jobb under Palermos förlustmatch mot Sampdoria, något som kostat laget viktiga poäng.

"Beteendet av domare Fabbri är skandalöst. Det är inte rimligt att en individ, som har i uppdrag att döma, istället ska påverka resultatet av matchen och säsongen, skriver Zamparini i ett officiellt uttalande rapporterar Football Italia.

"Om vi vill att de tre straffarna som inte tilldömdes till Palermo ska klassificeras som misstag, så måste individen gå på en domarskola innan han skapar mer skada i framtiden på en fotbollsplan. I mitt långa liv som president, så har jag aldrig sett så mycket inkompetens mot mitt lag.

Publicerad 2015-12-20 kl 22:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons