Quaisons fortsatta målsuccé - målskytt för fjärde matchen i rad

Serie A

Robin Quaison gör en stark försäsong och fortsätter ösa in mål i Palermo. Idag blev han återigen målskytt i förlustmatchen mot spanska Sporting Gijon.

Det fanns på planen när domaren blåste igång matchen. Det var dock inte Robin Quaison utan Oscar Hiljemark som fick chansen från start. Matchen blev dock inte vad Palermo hoppats på och redan i paus låg man under med 0-2.

I den andra halvleken kom Robin Quaison in på planen och kunde i den 86:e matchminuten skjuta in en straff vilket betydde 1-3. Den förre AIK-spelaren har nu gjort mål i fyra träningsmatcher i rad för sitt Palermo.

Publicerad 2015-08-08 kl 22:39