Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Juventus-Sampdoria i spelaren ovan.

Det blev målfest på Juventus Stadium på söndagskvällen.

I den första halvleken tog Juventus ledningen efter elva minuer. Det var Bremen som var framme. Det följdes av att Adrien Rabiot fixade 2-0 innan Sampdoria vaknade till. Då gick det fort.

Tommaso Augello gjorde 2-1 efter 31 matchminuter och knappa minuten senare löste Filip Djuricic kvitteringen - lagom innan halvtidsvilan.

2-2 stod det när de båda lagen ställde upp för andra halvlek. Rabiot gjorde sitt andra mål för matchen efter 64 minuter, 3-2. Strax efter tilldelades Juventus en straff.

- Den känns väldigt billig. Visst, han träffar (Juan) Cuadrado litegrann - men det är en rejäl förstärkning, säger C Mores kommentator Peter Backe i sändningen.

Men till Sampdorias stora glädje missade Dusan Vlahovic straffen. Men på tilläggstid kunde Matias Soule fastställa slutresultatet, 4-2. Det blev 19-åringens första mål i Serie A.