Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Riise skyldig 47 miljoner kronor - mamma kräver pengar

John Arne Riise har tjänat miljoner och åter miljoner som fotbollsproffs i Liverpool. Ändå dras han med enorma skulder. Bland annat kräver hans mamma honom på pengar, enligt Dagbladet.

John Arne Riises skulder är nu uppe i cirka 47 miljoner svenska kronor. Den nyblivna Romaspelaren har anlitat en inkassoexpert som ska hjälpa honom att ta sig ut ur finanskrisen.
- Det är riktigt att jag finns med i bilden som John Arne Riises rådgivare och inkassoexpert. Han tog kontakt med mig i fjol och vi jobbar fortsatt med att få till lösningar med de som har krav på honom, säger rådgivaren John H. Nordbrekken.

En av de som har ekonomiska krav på Riise är hans mamma Berit Riise. Enligt Dagbladet är han skyldig henne 3.5 miljoner. I nästa vecka ska Riise infinna sig i Oslo tingsrätt. Banken DnB Nor kräver 9.5 miljoner för ett lån, taget 2003, som han inte har betalat tillbaka.

Riise själv skyller allt på fotbollsagenten Einar Baardsen som fått fria händer att investera hans pengar. Baardsen är, enligt Riise, skyldig honom nästan 45 miljoner kronor.

Publicerad 2008-06-21 kl 13:45
Annons
Annons
Annons