Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Robin Quaison: "Jag är inte rädd för något"

Foto: Zimbio.com

Idag presenterades Robin Quaison i Palermo under försäsongslägret i Österrike.

- Första intrycket är perfekt, säger Quaison till klubbens hemsida. 

I förra veckan blev det klart att mittfältstalangen Robin Quaison lämnar AIK för spel i Palermo. Nu är han på plats i Österrike för försäsongslägret med sin nya klubb och kommenterar för första gången drömflytten. 

- Första intrycket är perfekt. Jag har blivit välkomnad på ett bra sätt både av mina medspelare och tränarna. Palermo kontaktade min agent och berättade om lagets framtidsprojekt och när jag fick höra om det bestämde jag mig direkt för att tacka ja, säger Quaison.

Vad vet du om Palermo?

- Palermo? Jag känner inte till staden så bra men jag känner till fotbollslaget Palermo bättre. Under de senaste åren har de gjort bra ifrån sig och jag hoppas kunna bli en del av klubbens historia. Jag älskar min hemstad och mitt område och jag hoppas att jag kan bli en förebild för många andra från förorten i och med den här flytten.

Quaison ser fram emot utmaningen i Serie A. 

- Jag vill bara få speltid och möta alla lag i en tuff liga. Jag hoppas kunna göra det så snart som möjligt. Jag är inte rädd för något och jag kan inte vänta tills jag för speltid. Konkurrens? Den kan göra både mig och mina lagkamrater väl.

Quaison kommer att spela med nummer 21 hos Serie A-nykomlingen.

Publicerad 2014-07-21 kl 13:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons