Roma fortsätter kryssa i Serie A

Italien

Roma hade förhoppningar om att kunna utmana Juventus i Serie A-tabellen. Men nu har laget åtta kryss på de senaste elva matcherna och titelchanserna börjar rinna dem ur händerna.

Roma har det fortsatt tungt i ligan. Efter dagens kryss mot Hellas Verona så har man nu åtta kryss på de senaste elva matcherna.

Idag började det däremot bra för Rom-laget när Francesco Totti i mitten av den första halvleken sköt ett skott från distans som sökte sig in i mål. Ett snyggt avslut från veteranen som sökte sig in i målvakten Benussis stolprot.

Sedan skulle däremot turen vända för bortalaget. För redan tio minuter efter ledningsmålet var det dags för nästa Roma-mål - men denna gång i fel kasse. På en Verona-hörna så var Seydou Keita sist på bollen och styrde in 1-1.

Resultatet stod sig sen matchen ut. Roma har nu åtta kryss på de senaste elva omgångarna och med nio poäng upp till Juventus kan det bli svårt att vinna Scudetton i år.

Publicerad 2015-02-22 kl 17:10