Romas nyförvärv levererade direkt

Serie A

Romas nyförvärv Stephan El Shaarawy och Diego Perotti samarbetade när laget säkrade segern mot Sassuolo.

Mohamed Salah gav Roma ledningen i den första halvleken mot Sassuolo och 1-0 stod sig till matchens slutminuter. Då drog Radja Nainggolan på sig sin andra varning och visades ut samtidigt som Sassuolo fick straff.

Domenico Berrardi fick möjligheten att kvittera i den 88:e minuten men brände straffen.
Istället säkrade Roma segern tack vare två nyförvärv. I den 94:e minuten satte Stephan El Shaarawy, som nyligen hämtades in efter ett misslyckat lån från Milan till Monaco, 2-0 framspelad av Diego Perotti som varit klar för klubben i mindre än ett dygn sedan han flyttat från Genoa.

För El Shaarawy var det andra matchen i klubben. Han nätade även i debuten mot Frosinone (seger 3-1) i förra omgången.

Publicerad 2016-02-02 kl 23:23