Ronaldo målskytt efter omdiskuterade utvisningen - ledde Juve till ny seger

Serie A

Cristiano Ronaldo såg i veckan rött i Champions League.
I kväll blev han målskytt i Juventus seger mot Frosinone med 2-0.

Juventus portugisiske stjärna Cristiano Ronaldo gjorde förra helgen sina två första mål för sin nya klubb i 2-1-segern mot Sassuolo i Serie A. I veckan gick det däremot tyngre för portugisen, då han fick direkt rött kort mot Valencia i Champions League. Det var efteråt omdiskuterat och Uefa startade en utredning med anledning av utvisningen.

Ronaldo tycktes i kväll inte vara berörd av händelsen i bortamötet med nykomlingen Frosinone i den italienska ligan. Efter en mållös första halvlek, så klev Ronaldo i den 81:e minuten fram och sköt från nära håll laget till ledning. Det var Ronaldos tredje mål den här säsongen i Juventus-tröjan.

Turinlaget fortsatte därefter att trycka på för ytterligare ett mål och fick på övertid utdelning igen. Den här gången slog inhopparen Federico Bernardeschi till och fastställde slutresultatet till 2-0.

Juventus bärgade därmed säsongens femte raka seger och toppar Serie A med tre poäng ner till Napoli på andraplats i tabellen.