Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Så ska Inter få Zarate att passa bollen: "Jag får en assistbonus"

Mauro Zarate gillar att dribbla. Men förvänta er många passningar från argentinaren i år.
- Det är sant att jag får en assistbonus, säger Zarate.

Under transferfönstrets sista dag värvade Inter trollgubben Mauro Zarate från Lazio. Den argentinske anfallaren sågs inte som en startspelare av Laziotränaren Edy Reja, men kan räkna med en hel del speltid i ett Inter som gjort sig av med Samuel Eto'o och Goran Pandev.

Zarate anses av många kännare vara en gudabenådad fotbollsspelare, men ibland tenderar han att bli lite egocentrerad och försöka sig på en extra dribbling i stället för att passa bollen. För att få pli på sin nya anfallare har Inter därför infört en assist-klausul i kontraktet.

- Det är sant att jag får en assistbonus, säger Zarate enligt Football Italia.

- Jag tror att jag slog nio målgivande passningar i fjol, vilket är ganska mycket. Jag tror att fler klubbar skulle kunna använda sig av assistbonusar.

Argentinarens bonus tros börja gälla efter tio målgivande passningar. Han är nöjd med att ha skrivit på för Inter, men trodde att han skulle hamna i Premier League.

- Jag trodde att jag var på väg till England, men sedan kom möjligheten att flytta till Milano. Inter var mitt förstaval, säger 24-åringen, och fortsätter:

- Det är hemskt att säljas på deadline-dagen. Jag sov inte på en vecka och det har aldrig hänt förut. Det var fem timmar kvar, sedan kom det förlösande samtalet från Inter.

Publicerad 2011-09-02 kl 16:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons