Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Serie A har kommit hem - fem matcher i TV4 första helgen

Nu är det äntligen dags. Serie A har hittar hem. Med fler matcher är någonsin.
- Vår ambition är att direktsända minst fem matcher varje helg i TV4 Sport, säger Emir Osmanbegovic, fotbollschef på TV4.

Nu smäller det igen. Serie A är tillbaka i TV4-kanalerna. Efter några år i skuggan så lyfter TV4 Sport tillbaka den italienska ligan in i det solljus som den förtjänar. Kanalen kommer att direktsända fem eller sex matcher varje helg där söndagen blir en njutbar heldag med tre direktsända matcher och en summerande serie A-studio.

- Vår satsning på serie A, med Jesper Hussfelt i spetsen, känns spännande och nytänkande. Vi kommer att presentera fler namn och nyheter under nästa vecka, lovar Osmanbegovic.

Redan första helgen bjuds det på fem heta matcher med trippelvinnaren Inter och nye tränaren Rafael Benitez premiär mot Albin Ekdals Bologna som en av höjdpunkterna. Francesco Tottis och Adrianos Roma tar emot Cesena på lördagen och premiärmatchen blir storsatsande Genoa borta mot Udinese. På söndagen får vi se om Juventus kan börja slicka såren från en tung fjolårssäsong i svår bortamatch i Bari och vi får dessutom klassikermötet Fiorentina-Napoli!

Program

Lördag 28 augusti

18:00 Udinese-Genoa, serie A, TV4 Sport

20:45 Roma-Cesena, serie A, TV4 Sport

Söndag 29 augusti

18:00 Bari-Juventus, serie A, TV4 Sport

20.00 Studio Serie A, TV4 Sport

20:45 Fiorentina-Napoli, serie A, TV4 Sport

Måndag 30 augusti

20:45 Bologna-Inter, serie A, TV4 Sport

FOTNOT: Den första omgången ger tre matcher med starttid 20:45. Matcherna är senarelagda på grund av att det fortfarande är väldigt varmt i Italien. Från och med omgång två spelas matcherna under dagtid.

Publicerad 2010-08-18 kl 17:11
Annons
Annons
Annons