Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Simeone: "En dag kommer jag att träna Lazio"

Foto: SCANPIX

Diego Simeone är ett eftertraktat tränarnamn för de flesta europeiska toppklubbarna. Dock verkar det som att Lazio ligger bäst till att en dag få argentinaren till sig.
- Lazio är ett fantastiskt kaptiel i min karriär, säger Diego Simeone.

Diego Simeone,45, spenderade fyra år (1999-2003) i Lazio som spelare och vann bland annat Scudetton år 2000 med Sven-Göran Eriksson på tränarbänken.

Den hetlevrade argentinaren har nu öppnat för att återvända till klubben som tränare.

- Lazio är ett fantastiskt kapitel i min karrär och jag har många vänner i Rom. Jag  är säker på att jag en dag kommer att träna Lazio för det är så livet funkar, säger Simeone till Rom-baserade Lazialita enligt Football-italia.

Skulle Simeone en dag ta över Lazio vore det den tredje klubben han både spelat i och då även haft rollen som huvudtränare i.

Argentinaren har redan nu förutom Atletico både tränat och spelat i argentinska Racing Clud de Avellaneda.

- Jag är övertygad om att man kommer tillbaka till ställen där man har ett förflutet som spelare. Så var det med Atletico Madrid och det kan hända i Lazio också, säger 45-åringen.

Det kan emellertid dröja ett bra tag innan Simeone återvänder till Lazio och Serie A då argentinaren nyligen förlänge sitt kontrakt med Atletico till 2020.

Publicerad 2015-05-06 kl 16:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons