POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
6d

Skrabb om varför övergången drog ut på tiden och Balotelli: "Ser ut att klara västen galant"

Foto: Bildbyrån.

Simon Skrabb blev under måndagen klar för Bresica och därmed lagkamrat med Mario Balotelli.
Hur han ser på det?
- Jag tror vi passar perfekt, säger Skrabb till Österbottens Tidning.

Efter många om och men blev Simon Skrabb under måndagen presenterad som Brescias senaste nyförvärv. 24-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över sommaren 2022. Övergången drog ut på tiden – och nu berättar Skrabb om varför det blev just så.

24-åringen anlände till Brescia måndag kväll den 6 januari och dagen därpå klarade han läkarundersökningen.

- Jag skulle skriva på direkt efteråt, men Norrköping hade inte gjort någon transfer till Italien tidigare och de blev osäkra på hur avtalet var skrivet, började vända och vrida på saker och det drog ut länge. Italienarna blev stressade, eftersom de ville att jag skulle kunna börja träna och förbereda så snabbt som möjligt, säger Skrabb till Österbottens Tidning.

Italienska uppgifter hävdade att affären var i fara, men själv var Skrabb aldrig orolig.

- Jag flög inte ner hit för att IFK skulle sätta stopp för affären eller att Brescia inte skulle vilja ha mig, men tyvärr kastade vi bort en vecka med förhandlingar. 

24-åringen blir nu lagkamrat med Mario Balotelli i sin nya klubb, en italienare som har hamnat i rampljuset flera gånger på grund av diverse anledningar. En av dem är när han fastnade på en bild där han inte lyckades få på sig en väst i samband med en träning.

- Han ser ut att klara västen galant, men jag ställer gärna upp om han behöver hjälp. Mario Balotelli verkar vara en härlig typ. Han är en av de som kan engelska och jag har pratat en del med honom. Han verkar vara en fin kille. Balotelli gillar kombinationsspel, så jag tror vi passar perfekt i lag. Jag hoppas vi får fram hans bästa sidor. Då ska vi nog klara seriekontraktet, säger Skrabb.

Brescia är nästjumbo i Serie A och ställs härnäst mot Cagliari på hemmaplan.

Publicerad 2020-01-14 kl 22:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå