Sommer hjälte för Inter - räddade straff

Serie A

Orskad straff efter en knytnäve i ansiktet på motståndaren.
Då studsade Yann Sommer tillbaka för Inter - och räddade straffen från Fiorentina.
Milano-laget vann med 1-0.

4:08

Avbryt
Försök igen

Lautaro Martinez nickade in 1-0 för Inter efter fjorton minuter när han var först på första stolpen på en hörna.

Men de tre poängen såg ut att rinna Inter ur händerna när lagets målvakt Yann Sommer hamnade helt fel in i en luftduell - och råkade boxa motståndarforwarden i ansiktet på VM 82-manér efter 72 minuter.

Fiorentinas Nicolas Gonzalez tog hand om straffen - men då revancherade Sommer sig och räddade.

1-0 stods sig matchen ut - tre blytunga poäng för Inter som nu leder Serie A med en poäng före Juventus med en match i handen.