Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Sportdirektören om Mazzarri: "Vi befinner oss i en tid av reflektion"

Foto: SCANPIX

Inters tränare Walter Mazzarri sägs ligga löst till och enligt sportdirektör Marco Fassone är det ingen nödsituation, men att man reflekterar över situationen.

Inters förlust i lördags mot Parma var ett nytt bakslag i klubbens försök att närma sig toppen och enligt sportdirektör Fassone reflekterar man över är tränare Walter Mazzarris situation.

- Från ledningens och president Thohirs sida finns det ingen nödsituation kring Mazzarri. Vi hade räknat att göra mer hittills, men än så länge finns det tid.

- Vi befinner oss i en tid av reflektion, men presidenten och Mazzarri har kontinuerlig kontakt på ett hjärtligt sätt, säger Fassone till Domenica Sportiva..

Fassone gav uttryck för att de närmsta matcherna mot bland annat Milan och Roma kan bli viktiga för Inter och för Mazzarris framtid.

- Matchen mot Parma visade att vi har svårt få kontinuitet, vi saknar den mentala energin. I de närmsta tre matcherna möter vi bland annat Milan och Roma och tabellen kan komma att förändras, menade Fassone.

Inter ligger för närvarande på en nionde plats, tio poäng efter serieledande Juventus.

Publicerad 2014-11-03 kl 11:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons