Storseger för Juventus och Kulusevski - enkelt vidare i cupen

Coppa Italia

Storseger hemma mot Sampdoria.
Juventus hade inga problem att ta sig vidare till kvartsfinal i Coppa Italia.
- Vi börjar hitta rätt väg och nu måste vi fortsätta så här, säger Juan Cuadrado till Sport Mediaset efter matchen.

Dejan Kulusevski fanns med från start när Juventus tog emot Sampdoria i åttondelsfinal i Coppa Italia under tisdagskvällen. Bara 25 minuter var spelade när Juan Cuadrado gav Turinklubben ledningen, och bara minuten senare såg Alvaro Morata ut att utöka ledningen - men målet dömdes bort.

Utdelningen skulle dock komma för Juventus. I inledningen av andra halvlek nickade Daniele Rugani in 2-0. Sampdoria reducerade kortdärefter genom Andrea Conti, men gästerna var aldrig nära att rubba den italienska jätten.

Paulo Dybala utökade ledningen med drygt 20 minuter kvar att spela och i slutskedet av matchen fastställde Alvaro Morata slutresultatet till 4-1 på straff. Juventus är därmed klart för kvartsfinal i Coppa Italia medan Sampdoria, som saknade Albin Ekdal, får fokusera på ligaspelet.

- Jag tycker att vi börjar hitta rätt väg och nu måste vi fortsätta så här, säger Juan Cuadrado till Sport Mediaset efter matchen, och berättar om islossningen:

- Det var viktigt att vi fick göra många mål. Det stärker vårt självförtroende att möta det som komma skall, vilket kommer att vara väldigt svåra matcher.

I Federico Chiesas frånvaro fick Dejan Kulusevski 62 minuter på planen innan han byttes ut.

Juventus: Perin - De Sciglio, Danilo, Rugani, Sandro - Cuadrado, Arthur, Locatelli, Rabiot - Kulusevski, Morata.

Sampdoria: Falcone, Bereszynski, Magnani, Murru - Conti, Thorsby, Rincon, Askildsen, Aguello - Caputo, Torregrossa.