POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
3v

Supportrarna säger sitt: Ser inte Mauro Icardi som Inter-spelare

Foto: Bildbyrån.

Inter och Mauro Icardis relation har varit frostig.
Nu säger Inter-supportrarna sitt.
I ett brev skriver Curva Nord att man inte ser Icardi som en Inter-spelare.

Den tidigare Inter-lagkaptenen Mauro Icardi, har varit utanför truppen sedan den 9 februari. Anledningen till att Icardi har kommunicerats varit av skadeskäl, men rapporter har läckt ut om att det är på grund av att han vägrat spela eftersom han blev fråntagen kaptensbindeln.

- Det var inte en disciplinär åtgärd mot honom, snarare en förändring som vi anser är bättre för laget, klubben och för Icardi. Det var inte nedslående mot honom, i stället en förändring som vi behövde göra, sa Inters sportchef Giuseppe Marotta nyligen enligt Football-Italia om anledningen till att Icardi blev av med bindeln.

Imorgon, mot Genoa, kommer anfallaren att starta. Det berättade tränaren Luciano Spalletti på presskonferensen inför matchen enligt Football-Italia. Men Intersupportrar vill inte att argentinaren ska representera klubben. I ett öppet brev skriver Curva Nord att Icardis beteende den senaste inte längre ska tolereras och att han inte har förmåga att bli vare sig lagkapten eller en del av laget igen. Vidare i brevet ber Curva Nord till klubben Inter att göra sig av med Mauro Icardi från laget och man skriver dessutom att man inte ser Icardi som en del av Inter. Enligt brevet ställer sig alla falanger på Curva Nord bakom beslutet.

Publicerad 2019-04-02 kl 12:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå