Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Svennis tror på oavgjort Romderby: "Det blir 2-2"

Romderbyt på söndag ger en fingervisning om vem som vinner Scudetton. Och Svennis tror inte att Roma klarar att rycka i tabellen.
- Det blir 2-2, säger Eriksson.

Han har rutin från italienska titelstrider efter sitt eget guld med Lazio år 2000. Nu tränar svensken Elfenbenskustens VM-lag, men hänger ändå med i Serie A:s spännande avslutning.

För tillfället parkerar Roma som tabelletta, med en poängs marginal till regerande mästaren Inter. Derbyt mot Lazio blir oerhört viktigt för huvudstadsklubben, som antingen kan distansera sig i toppen – eller i värsta fall bli omsprungen.

- Saken med den här sortens matcher är att det inte spelar någon roll vem som har bäst form eller ens mest kvalitet. Det är huvudet och viljan som avgör, säger Svennis enligt goal.com.

Han säger att det på förhand är omöjligt att tippa vem som har störst chans till seger på Stadio Olimpico, men förutspår ändå att ärkerivalerna får dela på poängen.
Till sist tycker Eriksson ändå att Inter är favorit till att knipa guldet i vår.

- Jag känner José Mourinho väldigt väl. Han har en stark mentalitet och är en säregen person. Han gör alltid ett bra jobb och spelarna gillar honom, säger Svennis.

Publicerad 2010-04-16 kl 10:33
Annons
Annons
Annons