Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tidigare italienske landslagsmannen: "Inte bra på regler"

Serie A

Dani Osvaldo avslutade karriären vid 30 års ålder. Ett beslut han inte ångrar.
- Jag är inte särskilt bra på regler. Jag gillar att vara fri, säger han enligt The Sun.

Foto: Bildbyrån

Dani Osvaldo.

Dani Osvaldo var 30 år gammal när han valde att lägga skorna på hyllan. Han representerade bland annat Roma, Southampton, Inter och Juventus. Men musiken är, och var redan då, hans stora passion i livet. Det var också anledningen till att han valde att inte fortsätta verka inom.
Efter karriären har han stått för flera uppmärksammade uttalanden och bland annat kritiserat fotbollen.
-Det är en smutsig bransch som jag till slut började hata, sa han i intervju med italienska La Gazzetta dello Sport år 2017.


Nu uppger Osvaldo att många fortsätter ifrågasätta hans val att avsluta fotbollskarriären. Men italienaren står fast vid ståndpunkt.

ANNONS
-Folk förstår inte, de menar att jag är tokig. De menar att jag hade allt. De säger att jag är galen som avslutade karriären efter att ha spelat i några av världens bästa lag. Folk förstår inte, säger Osvaldo enligt The Sun.


Dessutom var inte den tidigare italienska landslagsmannen särskilt förtjust i regler. Regler passade honom inte och han hade svårt att förhålla sig till dem.
- Det finns så många regler i fotboll. Så, så många regler. Och jag är inte särskilt bra på regler. Jag gillar att vara fri.
Numera är han frontfigur i rockbandet Barrio Viejo. Musikgruppen kom till världen då Osvaldo spelade för Espanyol i Barcelona. I Katalonien träffade han flera musikaliska vänner på en bar.
-Jag lämnade fotbollen och jag känner mig  lycklig, jag är inte längre betyngd. Jag känner mig avslappnad och fri. Jag är så lycklig nu, säger 32-åringen.

ANNONS
Publicerad 2018-09-06 kl 14:02
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto