Trezeguet säkrade vinsten åt Juve

Italien

Juventus slog Lazio på Olympiastadion i Rom med 2-0.

Det saknades inte chanser i första halvlek men när lagen gick till halvtidsvila stod det fortfarande 0-0. En plump i Juventus protokoll var det faktum att Diego tvingats byta strax föra halvtidssignalen och nu är det frågetecken för hans medverkan i Champions League på tisdag.

Lazio i sin tur var upprörda efter att ha fått ett mål bortdömt då domaren ansåg att Sebastiano Siviglia knuffat Nicola Legrottaglie precis innan Mauri slog bollen i nät.

Chenserna fortsatte att komma för båda lagen men det var förs i 70:e minuten som nolla till slut spräcktes av Martin Caceres.

Lazio lyckades sedan inte kvittera utan i 94:e minuten kontrade Juventus in 2-0 då David Trezeguet kunde sätta bolle i mål från nära håll.

Publicerad 2009-09-12 kl 23:13