Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Tung Hallenius-start i Padova - skadad igen

Inte en match för nya klubben Padova. Och nu står det klart att Linus Hallenius kan missa en månad till.
– Ja, han missar nog tre matcher till, avslöjar Padovas Nicolas Mantero.

Linus Hallenius har fått en tuff start på proffsäventyret och går på nytt knäskadad.
Anfallaren som gjorde stor succé i Hammarby lämnade förra säsongen superettan för italienska Genoa, men blev på grund av knäproblem utlånad till andradivisionslaget Lugano i Schweiz.
Knät spökade till och från även där och i somras var han tillbaka i Genoa – som då uppgavs vilja göra sig av mig svensken för gott.

Det slutade med en ny utlåning, den här gången till Serie B-klubben Padova – där Hallenius till en början såg ut att gå mot ljusare tider.
Övergången blev klar den 6 augusti och han inledde med att göra två träningsmatcher på försäsongen.
Men sedan var hans bekymmer tillbaka - knäskadad igen.

22-åringen från Sundsvall har nu missat Padovas fyra inledande ligamatcher och FotbollDirekt kan nu avslöja att tävlingsdebuten ser ut att dröja ända till början av oktober.

– Han missar nog tre matcher till i alla fall, säger Nicolas Mantero, vid Padovas pressavdelning, till FotbollDirekt.se och förklarar situationen:

– Han har fått problem med knät igen, men det är ingenting som ska förstöra hela säsongen. Vi räknar med att han är tillbaka snart. Det är en skada som är av övergående art.

Padova spelar sina tre kommande matcher mot Hellas Verona (16 sep), Modena (24 sep), Empoli (1 okt). Hallenius tros alltså kunna vara tillbaka i bortamatchen mot AlbinoLeffe den 5 oktober.

Svensken tilldelades ärofyllda tröja nummer nio när han kom till klubben. Men laget har klarat sig bra utan sitt nyförvärv och toppar Serie B på tio poäng, så vart Hallenius står för Padovas lagledning när han är tillbaka igen återstår att se?

Publicerad 2011-09-13 kl 23:37
Annons
Annons
Annons