TV: Atalanta vann efter Malinovskyis drömavslut: "Han har fyrverkerier i fötterna"

Serie A

Atalanta var i underläge vid två tillfällen men vann till slut mötet med Hellas Verona.
Matchens delikatess stod Ruslan Malinovskji för – när han med vänstern stod för ett riktigt drömmål.
- Han har fyrverkerier i fötterna, säger kommentatorn.

Se drömmålet och höjdpunkterna i spelaren ovan.

Lördagen i Bergamo bjöd på Serie A-fotboll mellan Atalanta och Hellas Verona. Gästerna tog ledningen efter 23 minuters spel genom Samuel Di Carmine, men strax innan paus skulle Atalanta komma med kvitteringen. Och det var ingen dålig sådan.

Ruslan Malinovskji fick bollen strax utanför straffområdet, tog med sig den med ett tillslag innan han drog till med en riktig häxpipa. Mycket bättre avslut än så går inte att få till och bollen letade sig – otagbart för gästernas målvakt – in i krysset. Målet var även Malinovskjis första i klubben när det kommer till Serie A-sammanhang.

- Han har fyrverkerier i fötterna, säger kommentatorn, om målet.

Atalanta kom därefter i underläge på nytt innan kvitteringen kom med 25 minuter kvar att spela. På stopptid kunde sedan Berat Djimsiti avgöra matchen för hemmalaget Atalanta när han skickade in 3-2 från nära håll.

3-2-segern gör att Atalanta placerar sig på en sjätteplats i Serie A, medan Hellas Verona är två placeringar bakom.

Se drömmålet och höjdpunkterna i spelaren högst upp i artikeln.

Publicerad 2019-12-07 kl 17:14