TV: Balotelli slog till igen - men drömmålet dömdes bort

Italien

Milan var på väg mot förlust mot Cagliari. Då klev Mario Balotelli fram och kvitterade på straff.

Mario Balotelli och Milan fungerar bra ihop. 22-åringen har nu gjort tre mål på sina två första matcher med sitt nya lag. I söndagens bortamöte med Cagliari slog han iskallt till från straffpunkten i 81:a minuten. Efter att han själv rivits ned av Davide Astori. Målet betydde kvittering till 1-1 - vilket också blev slutresultatet.

I slutet av matchen hade Balotelli ett gyllenen tillfälle att nicka in ett segermål men Agazzi i Cagliaris mål stod för en magnifik räddning. Det hela var av allt att döma även offside. Några minuter innan det hade Super-Mario dessutom cykelsparkat in bollen - men spelet var avblåst då bollen passerat kortlinjen i momentet innan.

Cagliari - för vilka Albin Ekdal spelade från start - tog ledningen i slutet av första halvlek genom colombianen Ibarbo. Milan är på fjärde plats i ligan med 41 poäng men har en match mer spelad än ärkerivalen Inter som har 40 poäng och tar emot Chievo i kväll.

Publicerad 2013-02-10 kl 18:36