TV: Balotellis straff i 97:e minuten räddade Milan

Italien

Milan låg under med 2-0 mot Torino men kom tillbaka och kvitterade till 2-2 på övertid. Sulley Muntari och Mario Balotelli gjorde Milans mål.

Kaka var tillbaka i Milan efter drygt fyra år i Spanien när Milan reste till Turin för att möta Torino där Alexander Farnerud var uttagen på bänken.

Inget av lagen glänste i första halvleken och om Milantränaren Allegri var bekymrad så blev det sannolikt inte bättre när Riccardo Montolivo tvingades halta av planen precis innan halvtid.

Och det var Torino som satte fart i andra halvlek. Blott en och en halv minut in tog Torino ledningen efter att D’Ambrosio vridit och vänt i straffområdet och till slut avslutat med att sätta bollen bakom Abbiati.

Med tjugo minutar kvar av matchen satte Cerci fart och inga Milanspelare hängde med och ostörd satte han 2-0 i Abbiatis bortre hörn.

Med två minuter kvar av ordinarie matchtid gav Muntari Milan hopp om poäng när bollen ganska långsamt rullade över mållinjen utom räckhåll för Padelli som tillsammans med sin lagkamrater stod och väntade på en offsideavblåsning.

Det sista som hände i matchen var att Milan fick straff. Mario Balotelli stegade fram, och då vet alla att det blir mål. Balotelli har nu gjort mål på 21 raka straffsparkar, ett otroligt facit!

Milan: (4-3-1-2) Abbiati; Zaccardo, Zapata, Mexes, Emanuelson; Montolivo, De Jong, Muntari; Kakà; Robinho, Balotelli.

Torino: (3-5-2) Padelli; Glick, Bovo, Moretti; Darmian, Brighi, Vives, El Kaddouri, D'Ambrosio; Cerci, Immobile.

Publicerad 2013-09-14 kl 22:44