TV: Bara 1-1 - Inter tappar mark efter stor dramatik

Italien

Ligatvåan Inter tappar mark mot serieledande Milan i Serie A. Stor syndabock: Ivan Cordoba - som först spelade fram till Brescias mål och sedan orsakade straff.

Trots ett tidigt mål mot Brescia på fredagskvällen kunde Inter inte minska fempoängsavståndet till Milan. Vid 1-0 var det - såklart - interne skyttekungen Samuel Eto'o som klev fram och satte dit bollen.

Efter 17 minuter utnyttjade han en snitsig hörnavariant och petade in 1-0 från nära håll. Kamerunierns 19:e mål för säsongen, vilket placerar honom som trea bakom Antonio Di Natale och Edison Cavani i kampen om att att bli italiensk "capocannoniere".

Men fler Interspelare hade bud på att komma med i protokollet. Bland annat prickade Wesley Sneijder ribban med ett tungt högerskott. Och Goran Pandev missade möjligheten att förvalta flera heta möjligheter.

I stället kunde Brescia kvittera i den 85:e minuten, tack vare att Ivan Cordoba nickade fram till 1-1 vid en tilltrasslad hörnsituation. Samme Cordoba blev frilägesutvisad och orsakade straff i slutminuten - men kunde dra en lättnadens suck när Caracciolo lade skottet i perfekt räddningshöjd för Julio Cesar.

Och Caracciolo hamnade i ytterligare trubbel, när även han fick syna det röda kortet med sekunder kvar av matchen. Han hade en varning för att ha avslutat ett anfall trots att spelet var avblåst, och fick nu sitt andra gula.

Brescia: 1 Arcari; 5 Zebina, 6 Bega, 2 Zoboli; 15 Zambelli, 33 Koné, 8 Vass, 56 Hetemaj, 28 Berardi; 32 Diamanti, 9 Caracciolo.
Bänken: 22 Sereni, 3 Daprelà, 7 Eder, 16 Mareco, 17 Baiocco, 18 Possanzini, 36 Lanzafame.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 7 Pazzini.

Bänken: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 29 Coutinho.
Publicerad 2011-03-12 kl 14:39