TV: Cristiano Ronaldo nådde milstolpe - gjorde mål nummer 600 i klubbsammanhang

Cristiano Ronaldo nätade mot Inter.
Då nådde han en milstolpe.
Han gjorde mål nummer 600 i klubbsammanhang.
- Han är en världsklass-spelare, säger Giorgio Chiellini till DAZN enligt Football-Italia.

Juventus ställdes under lördagen mot Inter ett hett toppmöte. Inter inledde starkast och redan efter sju minuter tog laget ledningen efter att Radja Nainggolan hittat nätet.

Inter fortsatte därefter att skapa flera chanser, men i stället var det Juventus som kvitterade i den andra halvleken och det var ingen mindre än Cristiano Ronaldo som tryckte dit 1-1. Målet innebar att han nu gjort 600 mål i sin klubbkarriär, enligt Juventus officiella Twitter-konto.

- Han är en världsklass-spelare och kommer att hjälpa oss i framtiden, säger Giorgio Chiellini till DAZN enligt Football-Italia.

- Trots allt är det så att med i laget Cristiano Ronaldo har du redan 1-0 (innan macten startat).

Matchen slutade 1-1 och hade egentligen ingen större betydelse för Juventus, då klubben redan bärgat ligatiteln. För Inters del tog man ytterligare en poäng i jakten på att säkra en plats i Champions League nästa säsong.