TV: Dramatisk avslutning när Napoli förlorade - Llorente snuvad på mål efter VAR-granskning

Serie A

Fernando Llorente trodde han räddat en poäng för Napoli.
Men 2-2-målet mot Bologna blev bortdömt för offside och laget förlorade.
- Laget är för inkonsekvent, säger tränaren Carlo Ancelotti, enligt Football-Italia.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Napoli fortsätter att gå tungt i Serie A-laget och mot Bologna kom nästa smäll för klubben. Laget tog visserligen ledningen i den första halvleken efter att Fernando Llorente slagit in en retur.

Men i den andra halvleken tappade de ljusblå sitt övertag. I den 58:e minuten gjorde Andreas Skov Olsen 1-1 och 22 minuter senare blev Nicola Sansone frispelad och han satte dit 2-1 bakom David Ospina.

På tilläggstid trodde Fernando Llorente att han kvitterat för Napoli. Anfallaren tog emot en långboll som damp ned i straffområdet och satte bollen i nät. Men målet dömdes bort. Domaren valde att granska situationen med hjälp av VAR då Napoli-spelaren befunnit sig i en misstänkt offside-position. Efter granskningen valde domaren att döma bort målet, och matchen slutade 2-1.

- Laget är för inkonsekvent och det kan man förbättra på många sätt, bland annat att ha en mer taktisk form som vi hade mot Liverpool, säger tränaren Carlo Ancelotti till Sky enligt Football-Italia.

Publicerad 2019-12-01 kl 20:52