TV: Dråpligt självmål när Milan vann - Honda tvåmålsskytt

Italien

Keisuke Honda var stor segerorganisatör när Milan bortaslog Verona med 3-1.

Japanen gjorde två mål  efter att Verona bjussat på ett grandiost självmål.

Hemmalaget Verona var lite väl generösa när de i den 21:e minuten bjöd gästerna på 1-0 medelst ett riktigt dråpligt självmål. Brasilianske försvararen Marquez skulle rensa undan ett inlägg från Abate men en rejäl snedträff gjorde att bollen stack rakt in i eget mål istället.

Sex minuter senare slog El Shaarawy en fin diagonalpassning fram till en fri Honda som med en bredsida säkert kunde utöka till 2-0.

Milans 3-0-mål gjordes även det av Honda och ännu en gång var det en fin framspelning, den här gången signerad Adil Rami, som låg bakom. Verona lyckades sedan reducera i 87:e minuten, men det blev aldrig mer än ett tröst mål. Istället fullbordades Veronas lugubra eftermiddag när Rafa Marquez visades på tilläggstid ut efter sitt andra gula kort

Publicerad 2014-10-19 kl 18:15